top of page

Om mig

Hej, jag heter Matilda!

Efter att ha tillbringat många år i städer med högt tempo, flyttade jag och min familj till Gotland. Jag har alltid haft mycket energi, men att hitta den rätta balansen mellan stress och vila har varit en utmaning.

 

När mitt barn blev allvarligt sjukt förändrades vårt liv dramatiskt. Jag hamnade själv i en utmattning och sökte med hela mitt hjärta efter sätt att återfinna kraft och hopp. Då upptäckte jag meditation och yoga, som blev mina livlinor och gav mig inre frid. Jag har sedan unga år levt med autoimmun hypotyreos och vid 27 fick jag celiaki, följt av flera tarminflammationer. Dessa erfarenheter ledde mig till funktionsmedicin, och en livsstilsförändring blev min räddning.

selflovebymatilda-23.JPG
selflovebymatilda-19.JPG

Under min självläkningsresa utbildade jag mig till självläkningsterapeut och Funktionell Medicinisk ManaYoga lärare. Det var en av de bästa besluten jag någonsin tagit. Att finna hem i både hjärtat och kroppen, och efter många år av stress, äntligen känna vad som verkligen är viktigt för mig, har varit så värdefullt.  Därefter vidareutbildade jag mig till Neuro Transformative Breathwork-lärare, vilket gav mig fler verktyg men framförallt att få dela med mig av min kunskap i  mitt yrke inom självläkning.

Jag brinner för att stötta föräldrar som har ett utmanande föräldraskap. Jag vet hur mycket man måste kämpa för att få t ex rätt stöd, vård och anpassad skolgång. Därför har jag skapat en yoga grupp för dessa föräldrar. Jag vet hur oerhört betydelsefullt det är att få känna gemenskap och samhörighet, särskilt när man ofta känner sig ensam.

 

Utbildningar

Jag är utbildad i Funktionell Medicinsk Yoga, kost, näring och funktionsmedicin.

Certifierad i Självläkningsterapeutprogrammet STP® steg 1,2,3.

Certifierad Neuro Transformative Breathwork lärare.

Att göra en långsiktig livsstilsförändring blev min stora räddning. Därför är jag nu passionerad över att hjälpa dig att hitta balans i ditt liv, för jag vet att det är möjligt.

 

Idag driver jag Self Love By Visby, en dröm som blivit verklighet. Tillsammans med ett fantastiskt team hjälper vi andra att må bättre och hitta balans med kärlek och omtanke.

 

Vill du ändra din livsstil? Jag finns här för att hjälpa dig.

Kärlek - Matilda Bjerlestam

selflovebymatilda-17.JPG
Sandig strand

Prenumerera på mitt energibrev

Ta del av mina tankar, inspiration, erbjudanden direkt i din inkorg.

Tack snälla du!

bottom of page