top of page

WORKSHOP & EVENT

Unna dig själv lite värdefull tid

Njut av att vara i nuet och välkommen att delta i mina inspirerande event och workshops, formade för att ge dig en paus från vardagens stress och möjligheten att fokusera på ditt välmående. Ta chansen att koppla av, återhämta dig och ge dig själv den värdefulla gåvan av egen tid.

selflovebymatilda-22.JPG

Workshop

KRAFTLÖRDAG

Välkommen på återhämtning!

Du kommer börja dagen med att landa i dig själv,  släppa på djup stress och lugna ditt nervsystem med hjälp av ditt andetag. Du kommer gå härifrån med ny kraft och energi och känna kärlek till dig själv.

Genom Medicinsk ManaYoga & NT Breathwork kommer du balansera ditt nervsystem. Det krävs ingen erfarenhet, utan släpp prestation och kom som du är.

När: Lördag 6 juli 9.00-13.00

​Pris: 695kr

selflovebymatilda-10.JPG

Sessioner

BODY & MIND

Välkommen till Surflogiet i Tofta, där du kan börja dagen med en lugn och terapeutisk yoga stund tillsammans med mig. Du har även möjlighet att boka in dig på en Neuro Transformative Breathwork-session, där vi arbetar med andetaget för att frigöra stress och spänningar. Detta är en stund för både kropp och sinne, där du får landa i hjärtat och ge dig själv den bästa starten på dagen.

Jag finns här från vecka 26 till vecka 32. Yoga v 26, 27 & 32 Tisdag , torsdag  7.30, fredag 9.00 v 28, 29 , 30 & 31 Måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag 7.30  NT Breathwork: v 26-27 och 32 Tisdag och torsdag 9.00 v 28-31 Måndag, onsdag och fredag 9.00

Sandig strand

Prenumerera på mitt energibrev

Ta del av mina tankar, inspiration, erbjudanden direkt i din inkorg.

Tack snälla du!

bottom of page